Tänne voi kirjoittaa Theseuksessa havaittuja bugeja.

- Kehittämisehdotus: hakujen rajaaminen hakusanan ja opinnäytetyön valmistumisajankohdan mukaan aikavälille. Nythän voi tehdä kenttähaun date, johon laittaa vuosiluvun, mutta voiko tehdä jollekin aikavälille esim. vuosille 2008-2009 liittyvän rajauksen. Tämä saataa olla tarpeen, kun töitä alkaa olla runsaasti. (LAMK)

- Kehittämisehdotus: opinnäytetyön metadatakentän asiasanat hakulinkeiksi - onko ylipäätään mahdollista? (LAMK).

- Englanninkielisessä versiossa Saving the Thesis -linkistä avautuvat ohjeet. Kun kohdasta 2: Go to www.theseus.fi and click on Save etenee ja klikkaa Save -likkiä - avautuva lisenssivalintasivu on suomenkielinen. (LAMK) Korjattu
.
- Englanninkielisessä versiossa ovat korkeakoulujen nimet suomeksi
Korkeakoulun ja kokoelmien nimet ovat vain yhdellä kielellä.

- Linkki "Etusivulle" osoittaa tallennusalustan etusivulle, selkeämpää olisi, jos linkki johtaisi www-sivun etusivulle ja linkki "aloitussivulle" johtaisi dspacen aloitussivulle.
Korjattu

- Edit item metadata -osaston painikkeita "Päivitä" ja "Palaa" klikkailemalla tietojen järjestys muuttuu opinnäytteen julkisella metatietosivulla. Koskee kenttiä, joita on enemmän kuin yksi kappale tietueessa. Tämä pitäisi saada piakkoin korjatuksi, koska esim. töissä, joissa on 3 tekijää, niiden saaminen takaisin oikeaan järjestykseen on melkoisen kimuranttia. (SAMK) Korjattu

- Kehittämisehdotus: Edit item -> Add new metadata -kohdassa voisi olla oletuksena valittuna "cd.subject", jota siinä kuitenkin yleensä haetaan. (SAMK)

- Kehittämisehdotus: Nimekkeiden, tekijöiden ja asiasanojen selaukseen kirjainlinkkiriviin mukaan myös ääkköset. Nyt ei tiedonhakija välttämättä huomaa, että ä:llä alkavat saa esille kun klikkaa Z. (SAMK)

- Kun opiskelija tallentaa työnsä kahteen kertaan käyttäen saamaansa URNin sisältävää tallennuslinkkiä, työ näyttäisi tallentuvan kahdeksi eri tietueeksi, joille tulee kuitenkin aivan sama URN-osoite metadataan. (SAMK)

- IE6-selain: kun kokoelmasivuilla klikkaa Theseus-logoa > sivua ei löydy (Turun AMK)

- Selaus julkaisuajan mukaan ei toimi oikein? (Turun AMK)

- Kun klikkaa "Add new metadata", ainakin dc.title kenttään tehdyt muutokset häviävät, jos ei ole klikannut välissä "päivitä" --> käytännössä siis metadata pitää muokata vasta uusien kenttien lisäämisen jälkeen, ellei päivitä välillä (onko bugi?) (Turun AMK)
Sama tapahtuu tiivistelmäkentissä ja varmaan sitten muissakin (SAMK).
Tämä on Dspace-käyttöliittymän logiikka, eli joko päivitetään olemassaolevie tai luodaan metadatakenttä. Tämä vuoksi molemmille toiminnole on omat napit. Tehdään sivulle ohjeistus asiasta.